شما تا ابتدای تابستان سال بعد میتوانید از غمنامههای من در فراق حضرت یار بهره ببرید!
پ.ن: پس از چند صباحی اندیشه در احوالات عجیب خویش یافتم که ی باید از فکر خانم الف برون آیم بلکه بتوانم تصمیمات مهم زندگی خود را بگیرم! فلذا از غمنامه هم خبری نیست و منتظر نباشید.
پ.ن: من از آن ترسم که این شوق فراوان من به وصال، مبدل به س عجیب در وصال گردد! پس بر آن گشتم که این شوق را فرو نهم و عاقبت را به ایزد منّان بسپارم.
پ.ن: به فزونی پینوشتها خرده مگیرید!!!
پ.ن: صحیح است که میگویند زندگی بی عشق جریان ندارد، اما عشق را لازم نیست بر پایه یک شخص خاص تعریف کنم! زینگونه شد که من عشق از الف برداشتم و بر خود واژه مقدس عشق دل بستم! (راستش نمیدونم دقیقا چیکار کردم ولی خب الان من دارم یه سری پاکسازی ذهنی میکنم که خانوم الف پاک شه ان شاء الله. میشه)
پ.ن: در صورت گرفتاری به قانون احتمالات و جذب و اینگونه چیزها، به خود این قانونها رجوع میکنم! یک اتفاق وقتی اتفاق نمیافتد که احتمالش صفر باشد! پس اگر رخ داد چیز طبیعیای است. همچنین من به خودم و شما قول میدهم که سربهزیرتر در دانشگاه باشم و همچنین آهنگهای غیرمجاز گوش ندهم(هی سر به راهتر! هی سر به زیرتر!)
پ.ن: از آقای مهدی تشکر میکنم بابت پرایویسی و اجرنهی به ساحت مقدس فضای صفر و یک!
پ.ن: یه نفر میشه به من دلداری بده در مورد لپتاپم که خراب شده؟! دو سه روزه دارم خواب میبینم درست شده و بیدار که میشم به هم میریزم! به جد بهتون بگم که من لپتاپمو بیشتر از خانوم الف دوست دارم!!!
پ.ن: من اگه برگردم خونه باید چهار تا هدیه بگیرم!!! پدرم، مادرم، مادربزرگم، خواهرم! میشه با صد و پنجاه تومن دویست تومن این هدیهها رو سرهم کرد آیا؟!
پ.ن: پیام بازرگانی( کسی اگه روغن حیوانی کرمانشاهی میخواد بگه که من بگم این روغن واقعاً چربه و بهتره کم استفاده بشه! به جاش از روغن کنجد استفاده کنید. اگه هم خیلی مصر بودید که روغن حیوانی کرمانشاهی بگیرید به من بگید تا نحوه تهیهشو بگم که خودکفا بشید تو تولیدش، وگر دیگه هیچکدوم از این راهها رو نخواستید به من بگید تا بگم براتون با پست بفرستن، پول پستش هم پا خودتون، گرون هم میشه، منم حوصله فروختنشو ندارم مگه اینکه دیگه خیلی اصرار کنید و در حد ده کیلو اینا بخواید! اه! اصلا شما خریدار نیستید، نخواستیم!)
پ.ن: دوباره به مرحله دردناک حذف آهنگ رسیدم! :( چاوشیهام، معتمدیهام، یگانههام، :/ لپتاپم
پ.ن: این عید رو همه با این دعا تحویل بفرمایید که خداوندا فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را نزدیک بفرما و شوهر کردن خانم الف را تا حد مقدور دورتر بگردان! همچنین یک عدد مغز سالم به آزاد عطا فرما ان شاء الله.
پ.ن: پیشاپیش عیدتان قرین شادی و عشق و پاکی و پرپولی و حس خوب و سفر و دیدن ستارگان باد!
درباره این سایت