خوب هستی؟ اصل حالت چطور است؟ اوضاع بر وفق مراد است؟ احمدرضا چکار میکند؟ با هوای اصفهان ساختهای یا هنوز در سرماهای زمستانش پوستت زمخت میشود و زخم میشود؟ از این برایم بگو که عاشقی یا فارغ؟ چه؟ نمیشناسی مرا؟ انتظار داشتی بشناسی؟ لابد فکر کردی که من از آن دخترهای شر و شور هستم که در خیالت صد بار عاشقت شدهام و الان هم در به در به دنبال ریش و سبیل تازه سبزشدهات هستم. چقدر که تو خوشخیالی پسر!
بگذار قبل از آنکه زیاد به مغزت فشار بیاورم اصل مطلب را واضح برایت بگویم. من تو هستم. تو در چهار و نیم سال آینده. واضح و غیرقابل باور. اما خب راهی نداری جز باور کردن. کافیست که این جمله را به یاد بیاوری که " ************************** " (این قسمت توسط نگارنده حذف شده است). زیاد فکر نکن. این را فقط خودت میدانی و خودم. پس من کیستم؟ قاصدک! اصلا مگر خودت داستانی ننوشتی پاره کردی که ماشین زمان پیدا کرده بودی؟ فکر کن که من هم یکی از آنها پیدا کردهام.
داشتم فکر میکردم چه برایت بنویسم. اول که میخواستم برای کودکیات نامه بنویسم و بنشینم سیر تا پیاز آینده را برایت بگویم، یا میخواستم از تصادفها خبرت دهم، از مرگهای ناگهانی، از زله، از سیل، از کارهایی که میکنی، از چیزهایی که اشتباه میفهمی، از تصمیماتی که اشتباه میگیری. اما گفتم نه. راستش را بخواهی من تو را بیشتر از خودت میشناسم. میدانم که همین مثبت و منفیها که در زندگی داری مرا ساخته است. نه اینکه خودشیفته باشم، نه. اما نمیخواهم زنجیرهی تو به من به یک دنیای موازی دیگر کشیده شود. نه نصیحتات میکنم، نه سرزنش و نه خبرت میدهم. تنها میخواهم بگویم که تولدت مبارک! این روز را انتخاب کردم فقط به خاطر خودت، نه میخواهم امروز گریه کنی، نه به اینکه کسی تولدت را تبریک نگفت فکر کنی. زود نخواب. امشب را بیدار بمان و داد بزن که "من امروز تولدمه". برو سینما، برو بیرون، از این اتاق برو بیرون. هدیهات را ضمیمهی نامه کردهام. یک عکس از بیست و دو سالگیات. همین به یادگار بماند و بدان که عینکی که بر روی صورت داری هیچ تاثیری روی بیناییات ندارد، مردهشور دکتر گرامیات را ببرند. دوستت دارم.
راستش فکر میکنم دیگر از من گذشته که کسی را به چالش دعوت کنم. اما خب دعوت میکنم از تمام خوانندههای گرامی که این مطلب را میخوانند در این چالش شرکت کنند. بلکه مقبول افتد.
این مطلب را عینا در وبلاگ دیگرم گذاشتهام. اگر آدرسش به دستتان نرسیده هرمه نظراتتان را بررسی کنید که دیگه واقعا میخوام برم من D:
درباره این سایت